Shop

Φυτικό Έλαιο Ροδιού

Θεραπευτικές ιδιότητες που σχετίζονται µε έλαιο σπόρου ροδιού: αντιµικροβιακό, αντιφλεγµονώδες, καταπραϋντικό, αντιοξειδωτικό, αντιγηραντικό, αναγεννητικό.
Ενδείκνυται για ώριµο δέρµα, που έχει υποστεί ζηµιά από τον ήλιο / καιρό, όπου απαιτείται υποστήριξη της παραγωγής κολλαγόνου και της αναγέννησης των κυττάρων.

Δερματολογικά ελεγμένο

Alcohol

ml

Τρόποι χρήσης

Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε αντιγηραντικές κρέµες και ορούς – για να βοηθήσει στη σύσφιξη και την ενίσχυση της ελαστικότητας και της ανανέωσης του δέρµατος.
Προσθέστε το στην καθηµερινή φροντίδα δέρµατος για να βελτιώσετε την υφή του δέρµατος, να απαλύνει τους ερεθισµούς, τις φλεγµονές, συµπεριλαµβανοµένων των ηλιακών εγκαυµάτων, των οθλών, της ροδόχρου ακµής, του εκζέµατος και της ψωρίασης – δοκιµάστε λίγες σταγόνες απευθείας στο πρόσωπο ή ενσωµατωµένες στις λοσιόν και τα φίλτρα σας.
Προσθέστε το λάδι για µασάζ κεφαλής.
Προσθέστε το σε έλαια µασάζ για την επιπλέον φροντίδα του δέρµατος.
Στην παρασκευή καλλυντικών προσθέστε το σε αντιγηραντικές φόρµουλες στην ψυχρή του φάση.
Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρµατος (ξηρό και λιπαρό).

Φυτικό Έλαιο Ρόδι

Φυτικό Έλαιο – Ρόδι

27.00

EESOME_purple-10EESOME_purple-02
Κωδικός προϊόντος: PO2021001B Κατηγορία: